Η Εταιρεία

Η εταιρία Primetech - Α. Λιάπης & Σια Ο.Ε ιδρύθηκε το 1998 στην Πάτρα ως franchise της Karakitsos Security.

Με Αριθμό Αδείας από το Υπουργείο Εσωτερικών 3015/39/60/1024-ξδ΄, δραστηριοποιείται στον χώρο εγκατάστασης συστημάτων συναγερμού και παροχής υπηρεσιών ασφάλειας. Διαθέτει τις νόμιμες άδειες λειτουργίας για μελέτη, εγκατάσταση, παρακολούθηση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας και υπηρεσιών φύλαξης.

Η ανοδική πορεία με εγκαταστάσεις συστημάτων και παροχή υπηρεσιών στο νομό Αχαΐας μας οδήγησε στην αυτονόμηση της εταιρίας το 2010. Διατηρώντας την τεχνογνωσία και αυξάνοντας την ποιότητα σε συνδυασμό με ένα δίκτυο ικανοποιημένων πελατών, επεκταθήκαμε στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, σε νησιά του Ιονίου στην Αττική και σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Το προσωπικό της εταιρίας μας απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς σχεδίασης, τεχνικούς εγκατάστασης και έμπιστο προσωπικό φύλαξης και 24ωρης παρακολούθησης που είναι πάντοτε στη διάθεση σας για την κάλυψη των αναγκών σας.

Προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες τόσο σε λιανική όσο και χονδρική έχουμε σαν στόχο την συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας.

Το όραμα μας είναι να διατηρήσουμε την ανοδική πορεία της εταιρίας, και να προσφέρουμε συνεχώς υψηλής ποιότητας παροχές, υπηρεσίες και προϊόντα κερδίζοντας την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών μας.


Ενημερωνόμαστε πάντα για τεχνολογίες νέας γενιάς και προσφέρουμε καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, βασισμένες στην απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία. Σε συνδυασμό με τη ανθεκτικότητά τους σε βάθος χρόνου, εξασφαλίζουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο την ασφάλεια σας.

Έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας , προτείνουμε την ορθότερη και πιο οικονομική λύση ασφάλειας σύμφωνα με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας υπεύθυνα και με συνέπεια.

Η φιλοσοφία της εταιρίας επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των πελατών της σε τρία στάδια.

  • Σε επίπεδο μελέτης και σχεδιασμού.
  • Στην άρτια υλοποίηση.
  • Στην 24ωρη καθημερινή παροχή υπηρεσίας και υποστήριξης μετά την πώληση.


Οι αξίες μας

  • Πάθος και ενδιαφέρον για τη δουλειά μας, τις προκλήσεις των αναγκών σας, και την επιτυχή υλοποίηση του στόχου.
  • Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση προσωπικού.
  • Δέσμευση και ακεραιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε.
  • Αφοσίωση, και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.